Денислав от Мюзик Айдъл: Трябваше още да бия тази от Сигнално жълто

17-годишният идол е разочарован от лицемерието и нападките, че е гей
14 май 2008 13:06,
145
Денислав от Мюзик Айдъл: Трябваше още да бия тази от Сигнално жълто
Снимка: Булфото

Той е само на 17, но вече е идол за тийнейджърките. Стана един от най-обсъжданите участници в Мюзик Айдъл 2, след като се забърка в една любов и няколко скандала. Иначе пее страхотно и даже танцува, представете си.

Ясно ви е, че става дума за Денислав. Той е от Перник и е още ученик, но пя в дует с Галя от Каризма.

Радваш ли се, че Пламена получи втори шанс?

Да, разбира се, няма по-щастлив човек от мен. Аз дори призовах всички да гласуват за нея, защото тя отпадна по много нелеп начин и заслужаваше да се върне. Ще се възстанови и здравословно и съм сигурен, че ще покаже максимума от себе си. Тя заслужава да спечели Мюзик Айдъл тази годинa.

Смяташ ли, че скандалът със Сигнално жълто (Денислав се нахвърли върху репортерка на предаването след провокация от нейна страна - вижте тук, бел. ред.) повлия върху негативния зрителски вот спрямо теб?

Може би малко, но не искам да го коментирам това. Нищо не е станало, просто хората го превърнаха в нещо голямо. Но това е съвсем нормална човешка реакция. И й беше малко на женицата, защото клевети.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
2
 
! Отговори
klm преди 15 години
A,тъй ли? Аз не го гледам това тъпо "шоу" и не знам коя е тази Пламена. Ама прилича на гейзерче! И ме боли фуя,че тъпите кифли го харесват! Ами те,кифлите,харесват и азис,и чалгари,и всякая ***! Тъй че,душа,обърка анализа! Хи-хи-хи! Овца...
103
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Наричат го гей, само мъжете, защото му ЗАВИЖДАТ за Пламена, и защото момичетата го харесват много.
102
0
 
2
 
! Отговори
klm преди 15 години
Простичко е момчето...То,момче ли е,какво е...не се знае. Свършиха му се думичките и започна да рита. А то един бой беше! Пълна скръб! Репортерката можеше да го размаже,ама се усети и се престори на по-слаба! Гейзерчето просто се спаси и публичен позор!
101
0
 
2
 
! Отговори
Kolega.. преди 15 години
Do 94...mdaaa prav si...ama toq MORANDI izpadna OT KLASACIQTA... ;)))Do 92..taka e...mnogo dobro zaglavie... no da ne zabravqme, che vse pak e celebrity....PRIMER:Mislq, che i SLAVI bi edna ot signalno julto.....kazvashe se Albena VULEVA...samo zaradi tova, che mu napravi kompliment za ZLATNIAT nos... ;)))Kato govorime za GOLD, zabravih da spomena v post 75... za "Zlatniqt SKUNKS" na GOSPODARITE...da ne mi se obidqt ARMENCITE sluchajno... :))) Pozdravi s pesenta GOLDEN RAIN...ot MAMON tejuk no mnogo skupocenen METAL... Tam otnovo uredih dve dechica na PAGON...da ne kaja DS CHENGE...hmmm Armencite znaqt zashto, koj i kak..dori i BUSH e podochul.....;)))CHERNOJ i BELOV...kak skazal LEOPOLD: Druzia davajte jit drujono... ;)))
100
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
мдам може и дете да ги използва щото това е действителноста :)
99
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да, много мозък се изисква да кажеш на някой, че е грозен.... :DDD
98
0
 
2
 
! Отговори
Аз, РСГ преди 15 години
Абе тва ли е новата мода- всеки втори използва думата селянин като обида към някого. Не знаех, че толкоз гражданско общество сме станали вече. Ей, големи папагалчета сте вие пуберите... кво ще израстне от такива като вас дето си боравите с 2-3 думечки в речника, нямате позиция и не можете да защитавате такава- не знам. И кво ще порасне от такива като Денислав, пази Боже. Странно ми е, че колкото по-ясно стана какъв *** е тоя, толкова по-настървено го защитават някои. сигурен съм, че дори ако си свали гащите и се изака по телевизията, пак ще се намирят предостатъчно хора да му се радват. Примерно тия с по-меки китки където са
97
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
хаха е на нея и стигнаха думите до.много си грозех и какво со обул...фрази, които може да използва и дете в първи клас.
96
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
мхм нали щото е проста за тва го направи смешен пред цяла българия.в ситуацията ясно си пролича кой е селянина - на който не му стигнаха думите и тръгна на бой :)
95
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
жена не се бие но от мъже а тук виждаме просто две жени колкото и да не им се вярва на някой
94
0
 
2
 
! Отговори
Няма значение преди 15 години
Що коментари сте написали, бре хора?! Не съм си губил времето да ги чета, ама само по заглавията на някой се чудя що ли удоволствие има в това да се мъдруват простоти... да бяхте вложили тази "спортна" злоба в нещо полезно и днес Бъллария нямаше да е същата!! :) Не знам той какъв е, ама вие паднахте доста и показахте колко интелект имате... Странно ми е защо народът се вълнува и кефи повече не неуспехите на някой, отколкото на успехите. нека се насърчаваме в доброто и така децата ни да живеят в по-добър свят. Да, наистина "хора воюват, а ангелите плачат" (Моранди)
93
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Като е ЖЕНА, всичко и е позволено, така ли? Не се държи като жена-дама, независимо, че се има за журналистка репортер, тя е пълна *** без грам възпитание и липса на мозъчни клетки
92
0
 
2
 
! Отговори
Elena Panaiotova Iva преди 15 години
A be kak moje be,kakva e tazi prostotiq.Neznaq kakva e maika mu,no opredeleno ne go e nau4ila na nai-elementarnite obnoski.A be ti ne si li 4uval 4e jena ne se bie,ako sam na teb bih se skril i ne bih se pokazal pove4e.Mom4e tova nee gordost za teb,shva6ta6 li?Kakvoto i da ti e kazala jenata tova ne ti dava pravo taka da q bie6,e da otvarnii no ne po tozi na4in.E tova e dne6nata mladej v Balgariq!Pozor,golqm pozor!No q ako be6e Ivan Angelov taka postapil,malee na krast 6tqha da go razpanat jurito i vode6tite.Ivan se darja nemoralno spored tqh a Denislav kak se darja spored vas,moralno li?Na kade samo otiva dne6nata mlade6,da i az sam edna ot tqh,no ne mi lipsvat opredeleno parvite 7 godeni.Sramuvam se ot takiva kato teb Denislave!
91
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
като ви гледам коментарите се чудя да плача ли да се смея ли !?1. човек първо трябва да се научи да пее преди да излиза на сцената /доста от "айдълите" звучат ужасно2. незнам какъв "градски" ум, манталитет и възпитание би одобрил физическо насилие над жена 3. когато се пънеш да ставаш известен трябва да имаш и малко повече акъл в главата, най-малкото да можеш да отговаряш подобаващо на такива правокации. Браво на сигнално жълто - да продължават да показват колко е възпитанието и умствения багаж на нашите известни личности ! :)
90
0
 
2
 
! Отговори
ko to iskam преди 15 години
което от една страна не беше чак толкова лошо-посмях се....Битата репортерка на Сигнално Жълто ми е приятелка и бивша съученичка, голяма работа е:) Ти Номер 57 или LEBANER сигурен ли си долен гашльо че си ги е..ал тези репортерки при това за Оооогромната сума от 20 лв и наркотици,тц, мисля си че си е...ал мазната Денислава, която се опита да покажа несъществуващи мускули, посягайки на момиче. Половината от коментарите тук, явно са написани от 14-15 годишни пикли, които вместо да си стискат акнето са заседнали пред компютрите в отчаяни опити да спасеят гея Денислав.Не, не мразя гейовете(те не са виновни че са такива)просто псевдозвездички и айдълчета ми бъркат в здравето. За ваше сведение сигнално жълто е предаване, което цели да изкара "известните" от кожите им и да се отсее селският кичозен *** от хора, които наистина се държат на положение. Ако добре се прегледали материала ще видите кой започва пръв с обидите и квалификациите, а това естественое онази пеперуда Денислав. И малко ми е болно че България по незнайно какъв модел се напълни с такива лигльовци или някой държи много да станем предпочитана гей-дестинация.Може ли всеки мазен селянин в тази държава да става "Идол" когато на въпрос отговаря разревано и обидено с изречения от типа на "*** ***",""ходи си оправи зъбките","ще ти избия лещите"" ". То е ясно че вчера е пристигнал на стоп от Перник и в резултат на многото секс в (сещате се къде) сега е огорчен от горчивата....цена, която е трябвало да плати, за да дойде в големия град и да ни залее с таланта си...да прави простотии, НО преди да се сдобием с новия Е.Минчев нека първо хвърим червените му илиенски гуменки в коша, после да му хвърлим един хубав бой и най-добре да не си усложняваме живота много и да съберем дружно пари за ЕДНОПОСОЧЕН билет до Перник, да му вземем 2 крави на момчето, да им пее, да ги обгрижва, да ги рита , ако ще, само да има с какво да се занимава и да не ни тормози от малкия екран вечер, когато сме уморени от всичката неуредица в тази държава, от нископлатената работа, а можем и онази Връзкарска мома, Пламена да му пратим, да плаши гаргите на бостана с редките си зъби, закривена брадичка, удължена косичка и просташкото позиране. Аз рядко гледам шоуто но въпросната е доста антипатична, същото важи за пълничката Деница, зъбатата Нора, онзи ушатия, свръхслабата Ана, Иван Селското(в него имаше нещо забавно и интересно, поне не беше позьор)Защо точно тези избраха, не мисля че бяха най-талантливи, нито красиви, а вече се държат като Шоузвезди, това ли са младите българи, тези ли трябва да са лицето ни и извън България.Дано в скоро време да ги сгащят някъде от Сигнално Жълто и да лъсне голямата им провинциалност. И още един път-на репортерките това им е работата,а всички, които са лабилни и сексуално неориентирани да си седят вкъщи или да се лекуват!Извинявам се предварително за допуснатите грешки, ако има такива
89
0
 
2
 
! Отговори
SS преди 15 години
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! !!
88
0
 
2
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Mother fu*cer a...?! ha-ha-ha... ;)))
87
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
бой яко, така трябва, това предаване е за безмозъчни.....
86
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
той е само на 17, нормално е да не е много мъжествен още, но това не го прави гей, конете с капаци сте
85
0
 
2
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
Забил най готината мацка -колко я е забил само тя си знае няма дя е първия с да го кара с мъже и жени